Zomerstop beeldhouwcursus

15 juli de laatste dag van het cursusseizoen 2021/2022. Terugkijkend kunnen we zeggen dat er al tijdens de coronaperiode veel belangstelling voor een beeldhouwcursus begon te ontstaan. Tijdens het afgelopen seizoen bleek dat deze belangstelling zich heeft vertaald in veel blijvende cursisten. Omdat een drastische verkleining van het aantal cursisten per les goed was bevallen hebben wij het aantal teruggebracht van 6 naar 3 personen per keer. dit hield in dat door het grotere aanbod cursisten de lessen uiteindelijk uitgebreid zijn van 3 naar 7 à 8 dagdelen per week.

Ook in het nieuwe seizoen 2022/2023 blijven we het aantal dagdelen van 7 à 8 handhaven. Er is het komend seizoen nog beperkt plek op dinsdagavond, woensdagmorgen en vrijdagmorgen, de overige dagdelen zitten vol.

Wij wensen iedereen een heel fijne zomer en tot ziens vanaf 12 september.