Sluiting duurt langer

Door de huidige coronamaatregelen blijven de galerie en het atelier voor bezoek en cursussen voorlopig nog gesloten t/m 16 januari.

Galerie en atelier weer toegankelijk

Sinds de versoepelingen van de covid-maatregelen in juni zijn de galerie en het atelier open voor bezoek. wel wordt de anderhalve meter in acht gehouden en zijn er ontsmettingsmiddelen en mondkapjes beschikbaar bij de ingang.

In de galerie is werk van Jehannes Hibma te zien, er is een bibliotheek voor informatie op kunstgebied en een koffiehoek,

Het atelier is buiten de cursusuren vrij toegankelijk.

Nog steeds geen bezoek mogelijk

De covid-19 maatregelen laten nog steeds geen versoepeling zien. Dit houdt in dat het de galerie en het atelier voorlopig nog tot 28 april voor bezoek gesloten blijft.

Stopzetting activiteiten iets verruimd

Vanaf begin maart wordt het beeldhouwen weer voorzichtig individueel opgepakt met nog geen mogelijkheden voor groepen. We houden ons aan de maatregelen als ontsmetten bij binnenkomst, dragen van een mondkapje en minimaal 1 1/2 meter onderlinge afstand.

De galerie blijft voor bezoekers voorlopig nog tot 15 maart gesloten.

Tijdelijke stopzetting activiteiten

In verband met de huidige Covid-maatregelen zijn alle activiteiten in het atelier en bezoek aan de galerie stopgezet tot begin maart. Het hangt van de ontwikkelingen af of de maatregelen daarna weer verruimd kunnen worden.

Hopelijk weer tot ziens in maart.

Tijdelijke stopzetting alle activiteiten

I.v.m. de maatregelen rond het coronavirus is het beeldhouwatelier tot 1 juni gesloten voor alle lessen.

De galerie is alleen toegankelijk op afspraak en dan uitsluitend voor maximaal 1 persoon tegelijk.

Mochten de omstandigheden veranderen door nieuwe maatregelen van de overheid en daardoor de datum van sluiting veranderen of andere te nemen maatregelen moeten worden genomen, dan worden die meteen van kracht en worden die zo spoedig mogelijk op deze site gemeld.